Beoordelingen van Mr. Sushi Oss

Recente recensies van Mr. Sushi Oss

5 sterren na 168 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer echt heeeerlijk! Echt goede kwaliteit sushi.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snel geleverd

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd precies op tijd bezorgd, heerlijk vers en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er mankeerde niets aan de kwaliteit van de sushi ook de bezorging was perfect. Heerlijk gegeten met mijn dochter.waarom geen 5 sterren? Dit is mijn eerste bestelling/recensie meteen de hoogste score is wat overdreven.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller in huis dan voorspeld. Vorige keer viel een beetje tegen, maar dat maakte deze keer weer helemaal goed. Was erg lekker. Maar ik blijf er bij dat de tonijn bij Mr. Sushi vreemd smaakt (vorige keer ook al). Beetje zuur?

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling om 18:15 besteld. Het zou er om 18:50 zijn. Om 19:50 werd het oas bezorgd, echt waardeloos!!! Het was super lekker maar dat van de bezorging kan echt niet.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer opnieuw heerlijk eten! Bezorging was ook binnen de tijd. Top! Tot de volgende keer!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De warme en koude sushi zat bij elkaar waardoor de zalm en tonijn sashimi lauw was. Dit vonden we erg jammer. Verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vriendelijke bezorger en netjes op de aangegeven tijd bezorgd. Wij gaan zeker vaker bij Mr.Sushi bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was exact op tijd en netjes bij de deur afgeleverd. De sushi was heerlijk. De Peking Eend rol was niet zo, maar dat mocht de pret niet drukken.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Er was alleen helaas iets verkeerd gegaan met de online bestelling. Heb helaas meer dan 3 uur moeten wachten voor de aflevering. Wel ter compensatie extra sushi gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is een fijn restaurant om eten te bestellen. Bij het plaatsen van een opmerking om iets aan te passen aan het gerecht wordt daar netjes gehoor aan gegeven. De kwaliteit is zeer goed en de bezorging gebeurt ook netjes. De prijs is wel een beetje aan de hoge kant.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super niks op aan te merken Alleen het zou wat sneller bezorgd mogen worden

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijn dat jullie in Herpen bezorgen. Het eten was lekker en goed verzorgt.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, ook voor een goede prijs! De bezorging zelf was top. We hadden 's middags besteld en een tijd gekozen. Op deze tijd werd het ook precies geleverd! Het was alleen jammer dat de zeewiersalade die we hadden besteld ontbrak.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was onwijs lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel keus voor goede prijzen. Eindelijk een keus kunnen maken en besteld. Netjes en snel bezorgd (MEGA pluspunt voor het bezorggebied 👍🏻). Er lekker voor gaan zitten met zijn allen en man man man wat lekker. Echt super alles. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stokjes en extra sojasaus waren vergeten. Na even bellen werden deze keurig en snel na geleverd heerlijk genoten.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers, altijd op tijd

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk en op exact het afgesproken moment aan de deur! Wat wil je nog meer?

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich smaakte De sushi het niet verkeerd, de rand rijst erom was te dik. De gebakken sushi was erg lekker. Edamame boontjes waren veel te gaar en wat smaakloos.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker ! Beste van alle sushi s in de oss. Prijs kwaliteit is ook zeer goed !

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde ruim 1,5u eer we de bestelling thuis hadden en de sushi was een beetje droog, vorige keer veel beter

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en ruim voldoende!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi. Alles super vers en de smaak is top. De bestelling werd stipt op de afgesproken tijd geleverd.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen keren waren wij zeer tevreden met de kwaliteit van de sushi , gisteren echter was de sushi niet vers en vond ik de kwaliteit aanzienlijk minder , de nori vellen in sommige sushi waren zelfs helemaal opgelost en de tonijn zag er verkleurd uit .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en lekker! Alleen wel lang wachten, 2 uur en maar het was het wachten waard! Tip: pak de King box met een gratis rol erbij :)

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel bezorgd (veel sneller dan de verwachtte tijd) en heel lekker!!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste Sushi van Oss, heb veel sushi gegeten in Oss en Nederland maar deze is super, hoop dat de kwaliteit naar mate ze langer bestaan hetzelfde blijft.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, superlekker en crispy waar het moet!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Lekker vers👍🏻

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer ruime keuze. Prima van kwaliteit en keurig op tijd bezorgd.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi werd optijd bezorgd en was erg vers. Alleen avocado was nog niet rijp en daardoor erg hard en smaakloos. Verder was het heerlijk!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal erg tevreden. Maar niet deze keer. De tonijn was niet vers, of zelfs bedorven. Smaakte ontzettend zuur en had een vreemde kleur. Alles waar tonijn op zat dus weggegooid.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijk snel geleverd, heerlijke sushien er zat een leuke verrassing bij voorons trouwen!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende heerlijke Sushi met perfecte bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was 30 minuten te laat, en daarnaast was de kip koud geworden..verder was de sushi prima.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer allemaal super lekker

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke tevreden over de dienstverlening. De website is overzichtelijk. Ik wist precies wat ik bestelde omdat het overzichtelijk in beeld is gebracht. Na bestelling kreeg ik per mail netjes een overzicht van wat ik had besteld. Vervolgens kreeg ik een bericht dat de bezorger was vertrokken zodat ik mij daar op kon voorbereiden. En het allerbelangrijkste: de sushi was heerlijk!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Matige sushi, slecht voor de prijs. Geen smaakverschillen tussen verschillende sushi. Heel matig gesneden met ongelijke delen en uit elkaar gevallen stukken (een foto beschikbaar maar kan niet geplaatst worden). We dachten laten we Mr. Sushi proberen in Oss, hadden we beter niet kunnen doen aangezien er in Oss een aantal betere sushi zaken zijn die ook nog iets voordeliger zijn.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vaker besteld en altijd lekker. Nu voor het eerst de familie box. Die vonden we wat minder. Zalm en tonijn waren dunne plakjes, niet in verhouding met de rijst.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker en mooi verzorgd. Precies op tijd bezorgd. Dankjewel!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! De bezorger nam niet de moeite om de bestelling bij mijn voordeur in het appartementencomplex af te leveren. Hij stond ongeïnteresseerd met zijn telefoon bezig terwijl hij instrueerde dat ik de bestelling zelf kon pakken: De bestelling rauwe vis die hij met 25 graden in de volle zon had gezet.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer Mr. Sushi en het beviel heel erg goed. Levering was snel en het eten dat warm moest zijn was ook nog warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat op een actie vermeld staat dat deze geldt tot begin mei en achteraf blijkt die dan toch nog actief te zijn, maar niet geprobeerd helaas. Maar staat los van de kwaliteit, die was super en de levering op de afgesproken tijd.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi exact op tijd geleverd en veel keus, wel jammer dat je niet meer losse kunt bestellen

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat op 14 mei alleen een kortingsbon bij die geldig was tot 1 mei helaas

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en zoals gebruikelijk weer erg lekker.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van te voren besteld en de bezorger kwam précies op tijd! De sushi en snacks waren heerlijk.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Ik werd nog gebeld omdat mijn code niet was gelukt. Goede service! Wel vond ik de stukken van de crispy box erg grof groot gesneden. Weet niet of dit hoort. Mag van mij kleiner. Maar heerlijk, net als de dim sum box.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt geweldig. Bestelling was maar vijf minuten later, maar ik ben ervoor gebeld dat de ze later zou komen bezorgen.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging was top. Ik had een grote bestelling en vond het wel jammer dat er erg weinig sojasaus bij zat en daarbij de bijbestelde extra sojasaus best prijzig was per zakje waar erg weinig saus in zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er goed uit , het was lekker en het was netjes op tijd . Zeker Voor herhaling vatbaar .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd bezorgd en het was weer heerlijk! De sushi was deze keer wat losser en dus minder goed gerold. Gelukkig doet dat niks af aan de smaak. Daardoor wel een ster minder :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en keurig verzorgt! Zeker aan te bevelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vestiging belde netjes of ze de bestelling iets eerder mochten bezorgen. Daarna was de bestelling er snel. Heerlijke sushi.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, opvallend was wel dat de stukjes niet evenredig waren qua grote. Van 1cm dikte naar 2-3 cm dikte. Verder prima! Bezorgtijd 15 later dan gepland, wat al een verbetering is met 45 min later

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en een meisje blij gemaakt met Sushi omdat ze geslaagd is 🎉

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging, keurig netjes binnen de aangegeven tijd. Het bestelde eten was heerlijk. Alleen de opmaak van de pokebowl minder netjes dan vorige keer, helemaal geen probleem! Smaakte er niet minder om

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer tijdens deze Corona lockdown weer besteld: weer heerlijk gegeten! Mooi op tijd en vers gemaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Family sushi box ziet er super goed uit, in een prachtige schaal met alles erop en aan.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt super lekker echt een aanrader om een keer hier te bestellen waar voor je betaald en voor wat je krijgt is het niet duur

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging goed, maar wachttijd was 2 uur. Veel te lang.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanwinst voor Oss.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, overzichtelijke website, snel en op tijd gebracht. Sushi was echt heerlijk! Zag er mooi uit, goed belegd en super van smaak. Dit is zeker niet de laatste keer dat we besteld hebben. Dankjewel mr sushi Oss, fijn dat jullie hier zijn komen zitten

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, vooral de gefrituurde sushi! Erg gevarieerde box. Jammer dat de bestelling zo lang duurt. Nu al de 2e keer dat de bestelling een half uur later gebracht wordt dan vooraf wordt aangegeven. Totaal 1:45 uur bezorgtijd

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer als de helft van de bestelling vergeten

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! En snelle levering! Helemaal top!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Lekker! Ga zo door!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de 2 de keer dat we hebben besteld. Wederom een family pakket maar dan mèt sashimi. De eerste keer proefde alles vele malen verser. Het hele pakket was nu flauw, smakeloos, weeïg en zacht. Totaal niet knapperig, vers en smaakvol. Erg jammer, dit was de laatste keer Mr Sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi waren lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wachttijd was een halfuurtje langer dan ik had aangegeven. Bij aankomst bleek dat er iets mis was gegaan met de gratis sushi die je bij een code kreeg. Deze werd binnen 10 minuten nageleverd toen ik belde. De sushi was echt heerlijk! De service top! Ik bestel hier zeker vaker.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi en leuke gevarieerde boxen!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede, smaakvolle sushi en de bestelling kwam perfect op tijd. Zeker een aanrader!!!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst sushi besteld bij Mr Sushi. Jammer dat je nadat je afgerekend hebt pas weet hoe laat je eten bezorgd wordt. Dat zou wat mij betreft aangepast moeten worden in de software. Gelukkig werd onze sushi al na 3 kwartier gebracht ipv na 75 minuten. De sushi smaakte heel goed! Toen bleek dat ze een deel van de bestelling vergeten waren en ik belde, stonden ze 5 minuten later op de stoep. Heel goed opgelost dus!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top goede levering en sushi goed van kwaliteit.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en heel lekker, prima

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, lekker en op de afgesproken tijd geleverd! Wij hebben er zeker van genoten en gaan hier nog vaker afhalen.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord: TOP!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende sushi. Snelle bezorging. Voor 2e keer besteld en zullen we zeker nog vaker gaan doen!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle bezorging, een aanrader!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd gebracht, lekker warm en het is echt een aanrader... volgende keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Hadden de paasbox besteld, zat gevuld met lekkere en afwisselende sushi. Bezorgen mag wat vlotter, maar snap dat het nu druk is.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd. Zag er niet alleen maar smakelijk uit, het was ook lekker. Top, gaan we zeker vaker doen.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super ! Meer zeggen is niet eigenlijk nodig. Heerlijk en perfect verzorgd en bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, maar de wachttijd was meer dan 1,5 uur. Dit werd van te voren niet aangekondigd.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was 15 minuten later, maar daar werd keurig over gebeld. Heel goed. Het eten was heerlijk en vers. We hadden van alles wat besteld en alles was zeer smakelijk.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vorige bestelling was heel erg goed, helaas deze keer een mindere ervaring. De koude sushi was lauw en de zalm hebben we na 1hap niet meer gegeten. De sushi lag verspreid door de doos heen en was niet strak gerold. De warme knapperige sushi was lauw en soppig helaas.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi Snel thuis bezorgd

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Vriendelijke bezorgers. In een woord TOP

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was Goed,bezorging optijd

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe 2 x besteld en beide keren veel later bezorgd dan afgesproken. Wel super lekkere sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat het lang wachten was op ons eten, hebben we echt heerlijk gegeten! Heerlijke sushi, veel keus. Dit gaan we zeker vaker doen. Misschien een leuke tip: voor zwangeren is het soms lastig om te weten welke sushi wel of niet oke is om te eten. Het zou mij super handig lijken als er een soort aangepast menu is voor zwangeren. Of een symbooltje bij de sushi's die oke zijn bijvoorbeeld.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt super lekker

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig op tijd bezorgd, kortom, voor herhaling vatbaar

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben super lekker gegeten. Beste sushi van Oss!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, op tijd bezorgd, ziet er netjes uit

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en en goed aanbod. Onderscheidend van de rest

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, makkelijk te bestellen en betalen. Aardige bezorger. En de sushi was heerlijk. Hier gaan we zeker weten vaker bestellen. Dankjulliewel!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker! En goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker maar de volgende mag er wat meer sojasaus bij. Nu was het maar 1 klein flesje voor 3 personen.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Dit was niet onze eerste keer dat we bij mr sushi hebben besteld, maar het zal ook zeker niet de laatste keer zijn! Door de zondag drukte ietsje later dan de mail aangaf, maar voor ons was dat geen probleem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

om 1830 bestellen, 2000 als bezorgtijd krijgen en dan om 2025 gebeld worden dat de bezorger onderweg is, vind ik erg teleurstellend, zeker als er dan NIETS gedaan wordt als “goedmakertje” (al is t maar een blikje fris). Jammer, om die reden zou je zomaar bijboekend anders bestellen.....

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker! Enige tip: meer sojasaus bij de bestellingen voegen, we hadden nu met zn 2e één klein flesje en dat was te weinig haha!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na meer dan twee uur na dat ik de bestelling had geplaatst kregen we de bestelling pas bezorgt. Na 1.5 uur ben ik maar wat anders voor het avond eten gaan maken want het was inmiddels al 8 uur geweest. We hadden het uiteindelijk en toen klopte de bestelling niet. Alles wat met ei was, was vervangen voor mango. Echt te vies voor woorden, bleh. Daarnaast waren de warme gerechten taai geworden omdat het vrijwel helemaal afgekoelt was, het was nog net lauw. In de tussentijd meerdere malen gebelt, maar ik kreeg steeds de toon dat de lijn bezet was. Maargoed, de rest van de sushi was verder wel erg lekker en goed gemaakt.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk maar jullie waren een uur te laat jongens, Ik heb jullke tussendoor gebeld en jullie zeiden nog "maa r10 minuten" maar dat bleek vervolgens nog een half uur, ik had voor veel geld besteld en als er dan tot 2 keer toe een tijdsbelofte niet wordt gehouden dan kan ik daar voor maar 1 ster geven. Maar eerlijk de sushi was subliem.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Sushi en mooi op tijd !!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakt prima, valt wel uit elkaar. Bezorging was later dan aangegeven via mail, we werden gebeld dat de bezorger eraan kwam.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker!! Voor herhaling vatbaar.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en prima op de hoogte gehouden. Even een telefoontje dat er wat vertraging was

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!!!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zater er geen stokjes bij verder super

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijk netjes lekker

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snap dat het nu heel erg druk is maar bijna 2 uur wachten vind ik wel heel lang. Werd vantevoren ook geen indicatie afgegeven van de wachttijd. Als ik wist dat het zo lang duurde had ik niet besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondagmiddag op tijd besteld voor later die dag (op aanraden van personeel). Goede afhandeling en keurig op tijd geleverd! We hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super lekker! Alleen jammer dat de gratis rol er niet bij zat. We hadden een code ingegeven was een actie dat je dit er dan hij zou krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi , in een prima verpakking die netjes bezorgd werd , ik zou alleen graag een indicatie van de bezorgtijden hebben voor ik besteld heb zodat ik dan kan beslissen of ik wel of niet bv een uur wil wachten

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zo lekker dat wij na onze bestelling van 17:30 om 18:30 nog een bestelling hebben geplaatst!!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Bestellen zeker opnieuw!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service aardige mensen!!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2uur op onze bestelling moeten wachten. De sushi zelf was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten waren goed, jammer dat de warme gerechten niet echt meer warm zijn. Door drukte ruim 3 kwartier later dan aangegeven. Ze hadden wel even gebeld dat de kok er mee bezig was. Waarschijnlijk zijn deze kleine problemen een oorzaak van net open en drukte door het coronavirus.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, smaakte ook vers dus ik heb er van genoten

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartiertje later dan gepland maar het was super lekker!! Ga hier zeker vaker wat bestellen.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd, maar zeker niet de lekkerste sushi in Oss. Warme gerechten zijn koud bij aankomst,, de rijst is wat hard, niet bijzonder. Prijs is hoog

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi viel tegen. Was niet strak gerold waardoor het uit elkaar viel. Jullie waren mijn bon vergeten te maken waardoor ik mijn eigen bezorger naar jullie heb moeten sturen na meer dan een uur gewacht te hebben. Als ik dit niet had gedaan had ik waarschijnlijk mijn eten niet eens ontvangen. Als nieuwe winkel moet je proberen een goede eerste indruk achter te laten bij je klanten. Dat is helaas in mijn geval niet gelukt. Heel veel succes in Oss!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, tien minuten later bezorgd maar daar werden we vooraf over gebeld, mooie schaal. Dik tevreden, gaan we vaker doen.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi om te laten bezorgen die ik tot nu toe heb gehad! Vers en lekker. Goed verpakt. Maar het was fijn geweest vooraf te weten dat we 1 uur en 3 kwartier zouden moeten wachten.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen gratis ebi rol gekregen die we wel zouden krijgen, dat is jammer

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind sushi eigenlijk nooit zo lekker met afhalen of bezorgen. maar deze Sushi was eigenlijk top voor een bezorg/afhaal restaurant. op de website van mr. Sushi staat wel veel meer keus als op thuisbezorgd.nl. Bezorgtijd was 1 uur en 5 minuten maar was er binnen 35 minuten dus dat was top!!!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wel lang, maar het was wel lekker!

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als sushi liefhebber was ik blij verrast met deze bestelling. Ik heb zacht gezegd genoten van het eten. Ook heb ik een favoriet waardoor ik zeker voortaan hier mijn sushi bestellen zal: crispy Salomon 5 stuks twv 6 euro. Iets wat andere sushi plaatsen niet hebben en voor mij toch wel het lekkerste dat ik ooit besteld heb. Probeer dit uit en je bent verkocht! Of probeer die met kip als je liever vlees dan vis hebt, hoe dan ook heerlijk. Ik zou wel graag vaker de optie voor teriyaki saus voorbij zien komen, maar kreeg deze er bij toen ik het los vroeg dus alsnog toppie! Zeker niet "weer een sushi zaak in oss", betaalbaar en super lekker!

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere Sushi! We hadden o.a. de crispy box, heerlijk!! Fijne extra aanwinst voor Oss.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, lekkere rijst en genoeg vis. Goede verhoudingen :)